BEDRIJFSWAGENS SERVICE TILBURG VOOR ONDERHOUD EN ALLE REPARATIES

Moderne voertuigen bestaan uit veel componenten die nauw samenwerken. Minimale afwijkingen in die componenten veroorzaken al storingen. Daarnaast moeten voertuigen aan emissie-eisen en milieunormen voldoen. Periodiek onderhoud en tijdige reparaties zijn dan ook een voorwaarde voor de bedrijfszekerheid van uw voertuig. Bij Bedrijfswagens Service Tilburg kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van elk merk en model auto.

 

PREVENTIEF ONDERHOUD VOOR BEDRIJFSZEKERHEID EN KOSTENBEHEERSING

Als ondernemer wilt u bedrijfszekerheid. Bedrijfswagens Service Tilburg begrijpt dat als geen ander. Wij adviseren u graag over preventief onderhoud. Goed preventief onderhoud voorkomt vervolgschade en zorgt dat u elke dag op uw bedrijfswagen kunt vertrouwen. Door preventief onderhoud worden de onderhoudskosten over de totale looptijd bovendien lager.

PRODUCTEN VAN TOPKWALITEIT GARANDEREN OPTIMALE BEDRIJFSZEKERHEID

Autofabrikanten schrijven nauwkeurig voor welke olie, koel- en remvloeistof moet worden gebruikt. Wij houden ons strikt aan de specificaties die zij voorschrijven. Omdat er veel verschillende specificaties zijn, hebben wij ook veel soorten olie en vloeistoffen op voorraad. Bovendien gebruiken wij uitsluitend producten van topmerken zoals Castrol motorolie. Want alleen de beste producten zijn goed genoeg voor uw personen- en/of bedrijfswagen.

BIJZONDER ONDERHOUD EN LAADKLEPSERVICE AAN BEDRIJFSWAGENS

Naast het reguliere onderhoud aan uw bedrijfswagen verrichten wij ook alle andere soorten onderhoudswerkzaamheden. Bijvoorbeeld alle onderhoud en reparaties aan laadkleppen en laadbakken en allerlei carrosseriewerkzaamheden. In onze werkplaats beschikken wij over verschillende hefbruggen. Onze grootste hefbrug is berekend op bedrijfswagens met een wielbasis tot 6 meter en kan maar liefst 7.000 kg gewicht heffen. Dat betekent dat wij zelfs in volbeladen toestand probleemloos aan uw wagen kunnen werken.

ONDERHOUD IN OPDRACHT VAN LEASEMAATSCHAPPIJEN

Heeft u een leasewagen, dan bent u er zelf voor verantwoordelijk dat onderhoud en reparaties tijdig worden uitgevoerd. Vaak mag u als leaserijder zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leasewagen laat uitvoeren. De leasemaatschappij en het garagebedrijf maken daar zelf afspraken over. Ook bij Bedrijfswagens Service Tilburg kunt u uw leasewagen laten onderhouden en repareren. Wij nemen zelf rechtstreeks contact op met uw leasemaatschappij om toestemming te krijgen voor onderhoud en reparatie van uw leasewagen. Dat kunnen wij doen voor zowel personen- als bedrijfswagens.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE BIJ BEDRIJFSWAGENS SERVICE TILBURG

Bedrijfswagens Service Tilburg werkt volgens de fabrieksvoorschriften. Voor onderhoud en reparaties gebruiken wij uitsluitend fabrieks-gespecificeerde onderdelen en producten. Voor nieuwe en jonge auto’s blijft de fabrieksgarantie daardoor altijd behouden. Ook onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan een auto die nog in de fabrieksgarantie zit, kunt u daarom met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wist u dat 30% van de voertuigen dat bij ons in onderhoud is, nog in de garantieperiode zit.

STORINGSDIAGNOSE VOERTUIGEN MET BEHULP VAN DE MODERNSTE TECHNIEKEN

Moderne personen- en bedrijfswagens beschikken over een ingebouwd computersysteem waarmee de elektronische onderdelen van het voertuig worden aangestuurd. Tal van sensoren registreren de verschillende parameters van de motor, het onderstel, de reminrichting en andere componenten van de wagen. Met onze geavanceerde Snap-on uitleesapparatuur kunnen wij storingen in uw voertuig correct opsporen en de juiste diagnose stellen. Dat bespaart veel tijd en wij kunnen u snel informeren over de eventuele reparatiekosten.

 

SCHADE AAN UW AUTORUIT
VAKKUNDIG HERSTELD

Iedereen loopt weleens ruitschade op. Vaak gaat het om een sterretje in de voorruit van uw auto. Zo’n sterretje is meestal onzichtbaar te repareren. Tijdige reparatie voorkomt dat een sterretje uitgroeit tot een barst en dat de hele ruit moet worden vervangen. Wanneer u verzekerd bent voor ruitschade, kan reparatie meestal kosteloos gebeuren. U kunt via Bedrijfswagens Service Tilburg een afspraak maken voor reparatie of vervanging van uw autoruit. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde herstelbedrijven.

 

SCHADEREPARATIES, SPORT-REPAIR TOT UITDEUKEN EN OVERSPUITEN

Ook voor het herstel van schade aan uw bedrijfswagen of personenauto kunt u terecht bij Bedrijfswagens Service Tilburg. Of het nu gaat om een zware beschadiging of om lichte schade waarbij spotrepair kan worden toegepast. U kunt met elke soort schade bij ons terecht. Voor het herstel van schades werken wij samen met gespecialiseerde schadeherstelbedrijven.

 

APK MOGELIJK VANAF 2 MAANDEN VOOR DE APK-VERVALDATUM VAN UW AUTO

De APK is niet hetzelfde als het onderhoud aan uw auto, het is een controlemoment. Tijdens de APK wordt gekeken of uw voertuig aan alle wettelijke eisen voldoet. Eventuele gebreken herstellen we direct, maar wel in overleg met u. De APK dient voor het verbeteren van de verkeersveiligheid en het milieu. Auto’s moeten namelijk ook aan allerlei milieu-eisen voldoen. Laat de keuring op tijd uitvoeren, want als u met een verlopen APK rondrijdt, riskeert u een boete en is uw voertuig ook niet verzekerd.

 

 

 

METEEN EEN AFSPRAAK MAKEN?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Of is een reparatie noodzakelijk?

Maak nu een afspraak