DE BESTE SERVICE

Bent u op zoek naar een garagebedrijf dat met u meedenkt? Een bedrijf dat niet alleen goede service, maar ook klantspecifieke oplossingen biedt? Bij Bedrijfswagens Service Tilburg staan wij elke dag weer klaar om onze klanten dat te bieden. U merkt dat aan persoonlijke aandacht en aan maatwerkoplossingen. U merkt dat ook aan kwaliteit en betrouwbaarheid in onderhoud en reparatie. Ons doel is uw mobiliteit. Wij zorgen, tegen een betaalbare prijs, dat uw bedrijf niet stil komt te staan. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf.

 

wij schrijven Service met een HOOFDLETTER in onze naam

Service staat met een hoofdletter in onze bedrijfsnaam. Dat is niet voor niets. Bij ons draait alles om de beste dienstverlening. Wat betekent dat in de praktijk? Goed en betrouwbaar werk, dat is vanzelfsprekend. Maar ook oplossingen speciaal voor u op maat. Wij noemen dat klantspecifieke oplossingen. Bovendien schrijven wij Service ook met een hoofdletter door onze ruime openingstijden en flexibiliteit. U kunt ook in de avonduren en op zaterdag een beroep op ons doen.

KLAAR TERWIJL U WACHT

Klaar terwijl u wacht kan bijna altijd bij kleinere reparaties en controles. Of u nu twijfelt aan uw accu of u heeft een lekke band, wij helpen u snel weer op weg. Een accu controleren, verlichting repareren en andere kleine werkzaamheden, voeren wij binnen 3 kwartier uit. Dat geldt ook voor een kleine beurt, vakantiecontrole en eenvoudige storingsdiagnose. Wij beschikken over een wachtruimte waar wij u graag verse koffie of thee aanbieden. Terwijl u wacht, kunt u op uw gemak door een ruime keuze aan tijdschriften bladeren of ongestoord op uw laptop, tablet of smartphone werken dankzij onze gratis wifi. werk in de werkplaats richten.

MAAK HET UZELF MAKKELIJK MET ONZE HAAL- EN BRENGSERVICE

Bent u niet in de gelegenheid om op een reparatie of controlebeurt te wachten of duren de werkzaamheden lang? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Wij komen uw voertuig op locatie ophalen en leveren het daar ook weer af. U kunt uw bedrijfswagen of personenwagen ook zelf bij ons brengen. Wij zorgen dan dat u op de gewenste locatie terugkomt. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor ons vervangend vervoer.

 

ONZE SERVICEWAGEN HELPT U SNEL WEER OP WEG BIJ PECH ONDERWEG

Voor eerste hulp bij pech beschikken wij over een eigen volledig ingerichte servicewagen. Dat is een rijdende werkplaats die is ingericht om veel voorkomende problemen op te lossen. Denk daarbij aan een lekke band, lekkages, brandstofproblemen, startproblemen, vorstproblemen of een auto die niet van het slot gaat. Met onze servicewagen komen wij direct naar u toe en helpen u weer op weg.

 

 

 

METEEN EEN AFSPRAAK MAKEN?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Of is een reparatie noodzakelijk?

Maak nu een afspraak